wtorek, 21 czerwca 2016

Makaron z warzywami i łososiem



PRODUKTY:
- makaron 
- warzywa na patelnie, gotowa mieszanka bez ziemniaków
- olej - łyżeczka
- czosnek, cebulka do smaku
- łosoś wędzony
- 2-3 łyżki jogurtu


PRZYGOTOWANIE:
- warzywa przygotuj na patelni (bez dodatku tłuszczu, rozmrożą się na suchej patelni pod pokrywą)
- cebulkę i czosnek w osobnym naczyniu podsmaż chwilę na oleju/oliwie
- do patelni z warzywami dodaj makaron (ugotowany wcześniej), dodaj cebulkę, łososia pokrojonego w kostkę oraz jogurt naturalny, podduś wszystko chwilę razem - tak, aby łosoś się ściął.

SMACZNEGO!

2 komentarze:

  1. Uwielbiam makaron pod każdą postacią! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Super! Mskaron jest bardzo uniwersalny i można tworzyć z niego rozne dania: na słodko lub na słono. Zapraszam do skorzystania z przepisów, a także do podzielenia się swoim ulubionym. :-)

      Usuń